En smart håndverkerapp som utgjør en forskjell

Merker du presset nå som ferien er over? Sånn kan du håndtere arbreidsmengden på en effektiv og stressfri måte!

Mange håndverkere får merke baksiden av medaljen når sommerferien er vel overstått; telefonen koker og e-postene hoper seg opp. Nye og gamle oppdrag skal håndteres, gamle medarbeidere slutter og nye begynner, med alt det ekstra arbeid det medfører.

I takt med at aktivitetsinivået stiger, øker behovet for effektiv planlegging og smart bruk av ressurser. I tider som dette er det viktig å vite hvilke verktøy som vil gjøre arbeidsdagen lettere og bidra til å redusere stressnivået for ledere og medarbeidere.

Smartere planlegging bidrar til smartere arbeidsmetode

Minubas planleggingsverktøy gjør at du kan følge med på hvilke oppdrag du har liggende i din pipeline, hvor mye tid medarbeiderne dine bruker på ulike oppgaver – kort sagt får du full oversikt over bedriftens ressursmessige behov i perioden framover. Det betyr at du alltid får et oppdatert bilde av hvordan det står til med bedriften, og kan avgjøre hva dere har kapasitet til å ta inn av nye oppdrag.

Når du planlegger i Minuba havner oppgavene direkte i appen på mobilen eller nettbrettet, så medarbeiderne ute på arbeidsplassen vet nøyaktig hva som skal gjøres når. Hver avtalepost i kalenderen fører til en arbeidsseddel eller ordre hvor de kan rapportere tid og registrere materialer samme dag som arbeidet utføres, så du slipper å sløse bort tid!

Hold øye med alle prosjekter – uansett hvor du befinner deg

Det er mange fordeler ved å bruke Minuba planleggingsverktøy. En av de aller største fordelene er at du kan overlate alt av materialeregistrering, dokumentasjon, kvalitetssikring og timeregistrering til medarbeiderne dine. Du får rett og slett rom til å fokusere på de langsiktige målene, samtidig som at arbeidet blir gjort!