Budsjettmodulen gir deg kontroll på sakene

Brug dit budgetmodul i Minuba

Få oversikt over din økonomi med Minubas budsjettmodul

Med budsjettmodulen kan du følge hvordan økonomien utvikler seg på en arbeidsseddel. Du får oversikt over både utgifter og inntekter, og du vil alltid være i kontroll og virksomheten vil øke fortjenesten.

Tenk deg at du alltid kan se den økonomiske utviklingen av en sak, spesielt om det går som planlagt eller ikke. Hvordan vil det påvirke effektiviteten, planleggingen eller hele virksomheten din? Tenk deg at du som håndverker ikke lenger trenger å lage budsjettet ditt i Excel, eller betale dyre regninger til din regnskapsfører.

Hvis du har en oversikt over virksomheten og kan holde de forventede utgiftene mot det realiserte resultat, har du et kvalifisert grunnlag for å ta gode beslutninger. Budsjettmodulen gir deg oversikt over avvikene som kan oppstå på dine saker. Du kan følge opp hvordan du optimaliserer virksomheten din og unngår å sløse med ressurser.

Lag budsjett for både små og store kontrakter og saker

Budsjettmodulen hjelper deg med å holde de forventede utgiftene og inntektene i hvert enkelt tilfelle mot den faktiske bruken på arbeidsseddelen og det fakturerte beløpet. Du kan dra nytte av budsjettmodulen når du arbeider med større faste priser/ kontrakter.

Modulen lar deg kjøre alle typer prosjekter, og den økonomiske oversikten lar deg styre arbeidet ditt på en profesjonell måte. Som sjef får du kvalifisert grunnlag for å ta beslutninger, slik at virksomheten din kan bli større.

Brig budgetmoduelt i Minuba
Overblik over budgetmodulet i Minuba

Én funksjon, mange muligheter

Med budsjettmodulen kan du opprette budsjettelementer og utgifter som du kan koble til hverandre. Dette gjør det mulig å holde oversikten over om ditt timebaserte og materielle forbruk er som forventet. Hvis du for eksempel vil samle alle utgifter knyttet til graving på en ordre, kan du da holde de faktiske utgiftene opp til det du forventet før arbeidet startet.

Budsjettmodulen hjelper deg blant annet til å:

  • Lage kalkulasjoner og budsjett med forventede utgifter for timer og materialer
  • Koble budsjettet ditt til et tilbud eller en ordre
  • Få oversikt over reguleringer og endringer i nåværende tilfelle
  • Se totale utgifter for nåværende sak

Registrer materialer på de riktige oppføringer, også i din Minuba app

Som sjef kan det være vanskelig å holde oversikt over alle forhold og kostnader når du har mange baller i luften. Derfor er det bra at både sjefen og montør kan registrere materialer i deres Minuba app.

Hvis du har aktivert og angitt budsjettmodulen, kan du velge budsjettoppføringer når du registrerer materialer på arbeidsseddelen med et aktivt budsjett. Det vil være et alternativ å velge hvilken budsjettoppføring som tilhører registreringen.

Hvis du vil legge vedlagt materiale til et budsjettelement senere, kan dette lett gjøres av sjefen selv.

 
Budgetmodul i Minuba

Klik for større billede

Er du tømrer, VVS'er eller elektriker?

Uansett hvilket fag du tilhører, passer Minubas budsjettmodul til din bransje. Du må kanskje lage et byggeprosjekt for en større sak eller mangler et verktøy som vil gjøre deg sikker på dine økonomiske beregninger. Som håndverker kan det være avgjørende å kontrollere kostnadene og kunne planlegge sine ressurser på riktig måte.