Materialregistrering

Materialer søkes eller registreres direkte med strekkodeskanner eller app for å bestille fra dine foretrukne grossister med dine egne rabattavtaler. Velg mellom mer enn 45 grossister. Med EDI kan materialene mates fra grossistens faktura direkte inn på arbeidsordren og medarbeiderne har muligheten til å registrere tilleggsmaterialer. Slik kommer alt med på fakturaen!

Kjenn din inntekt, kontroller forbruket ditt
Minubas material-registrering er bygget for å gi deg full kontroll over hva pengene dine går til, noe som gir deg muligheten til å foreta justeringer og øke fortjenesten når det er nødvendig. For hver ordre leverer Minuba diagrammer som gjør det enkelt å se om den aktuelle jobben skaper gevinst eller tap.

Dine favoritt-grossister på ett sted
Minuba gir tilgang til mer enn 45 grossister fra forskjellige bransjer og nye blir lagt til hele tiden for å oppfylle behovene til Minubas kunder. Med over en million produkter i katalogen vår kan du være sikker på at du finner det du trenger. Prisene på materialer oppdateres automatisk slik at du unngå skuffelser ved selv å måtte dekke prisforskjellen. Til slutt blir dine rabattavtaler lagt inn i systemet slik at de alltid beregnes på det enkelte materialet. Som Minuba-kunde må du kjenne ditt avtalenummer og rabattavtalenummer for å komme i gang. Lykke til!

Oppnå full kontroll
Elektronisk fakturering gjør det mulig å unngå store papirbunker. Samtidig sparer du en masse tid som du ellers måtte brukt på manuell registrering av materialene. Med Minuba kan du gå enda lengre. Minuba knytter automatisk fakturaen din til ordren for å sikre at alt stemmer, og hvis det er avvik får du vite det raskt. Kan det bli enklere.