Materialregistrering med få klikk

Gir du også dine materialer vekk?

Vår erfaring viser at håndverkere uten et ordrehåndteringssystem glemmer å registrere opptil 25% av de materialer de bruker på en sak. Gir du også dine materialer vekk når du glemmer å registrere dem på din arbeidsseddel?

Med Minubas materialregistrering kan du enkelt og raskt registrere dine materialer direkte på din arbeidsseddel. Du sørger for at du får med alt og at du fakturerer det du skal. Kan det bli enklere?

 

Mand der laver Materialeregistrering i Minuba

Husk å registrere materialene du bruker!

Vi sikrer at du alltid kan finne materialene dine med få klikk, og at du får den informasjonen du trenger - også når du står ute hos kunden. Når du husker å registrere sikrer du deg at du får fakturert alt. Det gir flere penger i kassen.

Med effektiv materialregistrering i Minuba kan du registrere materialer med det samme, og du kan alltid gjøre endringer. I tillegg beregnes dine egne priser på varen.

 

 

Alle dine materialer samlet på ett sted

Med et bredt utvalgt av produkter kan du være sikker på at du vil finne de materialer og den informasjonen du har bruk for.

Du kan også f¨å dine egne priser satt inn i systemet, slik at du ikke trenger å holde styr på det selv.

Når materialet er registrert på arbeidssedlen og arbeidet er fullført, er du klar til å fakturere. Minuba sørger alltid for at de riktige tingene kommer på fakturaen.

Materialeregistrering_utklipp_220218

Klikk for større bildet

Noen smarte fordeler med materialregistrering i Minuba

  • Enkel og rask registrering på farten
  • Få oppdaterte bilder og priser
  • Minuba husker materialene for deg

Få en gjennomgang av materialregistrering i Minuba

Les artikkelen for å bli klok på hvordan det gjøres.