Min Plan

Min Plan gir effektive og selvstendige montører

Har dine montører alltid styr på det de skal?

Det kan raskt bli rotete når du bruker gammeldagse oppslagstavler eller kalendere for å holde oversikt over ukens oppgaver. Med Minuba får du en oversikt over alle tilfeller samtidig!

Takket være "Min Plan" -funksjonen ser sjefen og montøren de kommende aktivitetene direkte på mobiltelefonen og får tilgang til alle arbeidsseddler. Oppgavene blir samlet på ett sted og vises i riktig rekkefølge.

Gå aldri glipp av avtaler med dine kunder

Min Plan fungerer som en kalender og gir en oversikt over ukens oppgaver. Det viser montøren hvilken rekkefølge oppgavene skal utføres. Det er spesielt nyttig når en bestemt tid er avtalt med kunden. Med Minuba glemmer du aldri en avtale!

Med Min Plan ser medarbeiderne sine avtalte aktiviteter og registrerer selv når arbeidet er ferdig. Når dagen eller uken er gått, er notatene skrevet og klar til levering.

Ledige ordrer - fritt tilgjengelige!

Med Min Plan trenger ikke medarbeiderne å ringe til kontoret når de har hull i kalenderen. Nå kan montøren selv se de ledige ordrene som er aktive, og velge den sak som passer best i forhold til tid og avstand.

Ved å gjøre de ledige ordrene synlige og tilgjengelige for montørene, blir de mere selvstendige og mesteren sparer en masse administrativt arbeid.

Hold oversikt med Min Plan

Med funksjonen Min Plan får du styr på sakene og holder oversikten. Du kan bruke funksjonen hver dag til blant annet å:

  • Få oversikt over alle oppgaver
  • Se i hvilken rekkefølge, de skal utføres
  • Se registrert og planlagt tid for hver medarbeider
  • Få direkte tilgang til alle nåværende og fremtidige arbeidsseddler
  • Registrer tid direkte i din kalender
  • Se ledige ordrer og ta de oppgaver som passer best
  • Gjør dine montører mer selvstendige