Ordrehåndtering

Rask og enkel ordrehåndtering med Minuba

Minubas ordrehåndtering gjør deg til en mere effektiv håndverker

Opprett tilbud og ordrer direkte når kundene kontakter deg, og kom raskere ut av døren!

Med Minubas ordrehåndtering oppretter du raskt nye ordrer og det med få klikk. Du slipper for alle papirbunkene, og dine montører kan se nye ordrer direkte på mobilen.

Vi vil gjøre det enkelt for deg å drive en mer lønnsom virksomhet, så la oss komme i gang!

Klikk for større bildet

Få styr på sakene med digital ordrehåndtering

Dropp papiret og flytt arbeidet online med Minuba's digitale ordrehåndtering. Vår smarte webløsning og app gjør deg effektiv både på kontoret og på farten!

Takket være Minubas smarte app, har dine medarbeidere alltid direkte tilgang til sine saker. Du kan opprette en ordre via din datamaskin eller app, og informasjonen går direkte videre til lærlingen ute i marken.

All kontaktinformasjon, arbeidsbeskrivelse, materialer, tid og mer er tilgjengelig direkte på medarbeiderens smarttelefon.

Behandling av ordrer med Minubas ordrehåndtering

Minubas visuelle arbeidsflyt gir deg et raskt bilde av hvor du står med arbeidet ditt, så du aldri springer ett skritt over. Flowet justeres automatisk dersom Minuba identifiserer viktige endringer på en arbeidsseddel. Du trenger ikke å spørre dine medarbeidere hvordan arbeidsoppgaven går, da det vises i Minuba sitt system.

Full kontroll over hver ordre

Noen av dine opplysninger kan være avgjørende for din virksomhet, og du ønsker kanskje ikke å dele dem med alle.

Minuba gir deg full fleksibilitet når det gjelder hvem som har tilgang til spesifikke arbeidsseddler og ordrer. Adganskontroll kan for eksempel fjerne budsjett og priser på en ordre slik at de ikke er synlige for andre enn deg.

Så kan medarbeiderne ha full fokus på oppgaven.

God arbeidslyst!

Sånn oppretter du en ordre i Minuba

 Les artikkelen eller se video, om hvordan du oppretter en ordre med få klikk!