Effektiv planlegging i Minuba

Mindre sløsing av tid og mer effektive medarbeidere 

Med Minubas planleggingsverktøy har du alltid oversikt, og kan se når det er plass til nye oppgaver. Det betyr bedre tid for både deg og dine ansatte. Du vil ikke lenger finne papirer fremover og ringe for å planlegge sakene dine. Med et enkelt klikk kan du fordele oppgavene og spare tid.

Og ja, dine medarbeidere er også mer effektive når de ikke lenger må passere kontoret for å få en melding om oppgavene! Med Minubas planleggingsverktøy blir de varslet direkte på mobilen gjennom appen!

 

Hva gjør dine medarbeidere nå?

Er de tilgjengelige i morgen? Hva med på fredag eller i neste uke? Med Minubas planleggingsmodul kan du alltid se hvor dine medarbeidere er og hvilke oppgaver som utføres på et gitt tidspunkt.

Minuba sørger for at du får oversikt over ledig tid i kalenderen, så du og dine medarbeidere kan utnytte tiden optimalt - og slik få glade kunder!

Klikk for større bilde

Planlagt tid ryker direkte inn på mobilen

Hvis du planlegger oppgavene med Minubas planleggingsverktøy, kan du sørge for at medarbeiderne får en melding direkte på smarttelefonen.

Oppgavene kommer direkte inn i planleggingsoversikten og kommer automatisk inn i den enkelte medarbeiders plan. De vil kunne se alle sine fremtidige oppgaver og være klar til å komme i gang umiddelbart!

Fem fordeler med planlegging i Minuba

  • Mindre sløsing av tid
  • Mer effektive medarbeidere
  • Se hvor og når du kan påta deg nye oppgaver
  • Oversikt over medarbeiderens tid og sted
  • Oppgavene kommer direkte inn på mobilen

Sånn planlegger du i Minuba

Les artikkelen om hvordan du planlegger arbeidet ditt mer effektivt!