Fakturering

Fakturering med Minuba gir bedre likviditet!

Raskere fakturering gir bedre likviditet

Når du bruker Minuba, vil fakturering være enkelt. Takket være rask og enkel fakturering sparer du kredittdager, og likviditeten øker. Pengene kommer raskere i kassen, og du kan fokusere på forretningen.

Fakturaen lages, mens arbeidet utføres, og du kan derfor sende din faktura så snart arbeidet er ferdig. Når den godkjennes, blir den sendt via e-post direkte til kunden og med ett klikk blir den bokført - enklere blir det ikke!

Med Minuba får du det hele med på fakturaen

Vi sørger for at du ikke behøver å holde styr på alle detaljer, når du skal fakturere ditt arbeid. Med Minuba kan du være sikker på, at de riktige priser og kalkulasjoner kommer på fakturaen.

Ingenting går tapt når du fakturerer med Minuba, siden vi husker det hele for deg. Du kan alltid være sikker på at arbeidsseddelen kommer med når du skal fakturere.

Fakturering system Minuba

Mersalg er godt – hvis du husker å fakturere det!

Har du fokus på mersalg, eller glemmer du å fakturere for ekstra arbeid? Det ligger mye verdi i utført ekstra arbeid og materiale, men mange ganger blir det glemt og kommer ikke med på fakturaen.

Med Minuba får du det hele med på fakturaen og dine penger går ikke tapt. Dine medarbeidere kan registrere ekstra arbeidet med få klikk og du kan velge å fakturere det på en separat faktura.

Smart integrasjon med ditt bokføringssystem

Vi vil gi deg det aller beste verktøy til ordrestyring, og kan derfor sikre automatisk synkronisering mellom Minuba og ditt foretrukne økonomisystem. Hvis din virksomhet har behov for en særlig integrasjon som ikke er på listen, kan du kontakte oss og vi vil se om vi kan hjelpe deg.

Kommune eller offentlig organisasjon som kunde?

Den klarer Minuba. Du lager din EAN faktura like enkelt som du lager dine allminnelige fakturaer. Det kan være at du skal levere varer eller ytelser til en kommune eller en region som er opprettet i Nem Handelsregisteret. Da er det et krav at du sender din faktura via EAN.

Fem gode grunner til å fakturere i Minuba

  • Enkel og rask fakturering gir deg bedre likviditet
  • Minuba sørger for å fakturere hele arbeidet for deg
  • Send EAN fakturaer til offentlige institusjoner
  • Opprett en purring, kredittnota eller legg til dokumentasjon med få klikk
  • Fakturer ekstra arbeid separat på en ordre

Sånn fakturerer du i Minuba

Les artikkelen eller se video, om hvordan du oppretter en faktura i Minuba