Daglig tidsregistrering med Minuba

Glemmer dine medarbeidere sine timer?

Bruker dine medarbeidere ennå uke- eller timeseddel på papir, når de skal avlevere sine timer? Og kan de huske de timer de har brukt ute hos kundene, en fredag ettermiddag eller glemmer de det?

Med Minuba sikrer du, at timene blir registrert raskt og korrekt. Vi har gjort det lettere for dine medarbeidere å avlevere deres timer til tiden, hver dag. Samtidig erstatter vi de gammeldagse timelistene, som raskt kan hope seg opp på kontoret!

Klikk for større bildet

Mindre spill av tid gir glade medarbeidere?

Unngå tap av tid for dine medarbeidere med effektiv tidsregistrering. Når du gjør det enkelt for dine medarbeidere å registrere deres arbeidstid, skal de ikke bruke tid på å kjøre til kontoret, hver gang de skal levere deres timer.

Med enkel tidsregistrering direkte på mobilen, kan medarbeideren få levert sine timer på farten!

De kan også:

  • Registrere arbeidstimer, tillegg og fravær
  • Tilføye notater
  • Skifte mellom arbeidsseddler
  • Registrere overtid

Få oversikt over tidsforbruk og ordrer med Minuba

Vi har utviklet vår tidsregistrering til, å være enkel å bruke for alle- både medarbeideren ute i feltet, og for administrasjonen som skal ordne lønnen. Takket være tidsregistrering i Minuba får administrasjonen full oversikt over medarbeiderens arbeidstid og fravær.

Med timeregistreringen kan du også raskt se status på hver enkelt ordre, ved å følge med i tidsregistreringen på hver ordre. Så er du alltid klar over hvor dine medarbeidere er, hva de gjør, og hvor mange timer som blir brukt på hver sak.

Det vil si at utover grunnlag for lønn, får du også en oversikt over den verdi den enkelte medarbeider har for din virksomhet.

Få fakturaen raskt ut av døren

Jo raskere medarbeideren kan registrere sine timer, jo raskere kommer fakturaen ut av døren, og pengene i kassen. Det gir virksomheten bedre likviditet, når du kan korte av tiden mellom tilbud, utførelse og fakturering. På denne måten, kan du i mange tilfeller halvere den tid det tar, før du har betalingen i hus.

God arbeidslyst!

Få en gjennomgang av Minubas tidsregstrering

Les artikkelen om hvordan du raskt og enkelt kan registrere tid i Minuba.