Tilgang på farten

Med Minuba sin app får du tilgang på farten

Mobilapp til ordrehåndtering

Følg med på sakene, uansett hvor du er

Med Minubas mobil- og nettbrettapp er du ikke lenger bundet til kontoret. Nå kan du enkelt spore saken direkte fra smarttelefonen. Du trenger heller ikke å ringe for å finne ut hva medarbeiderne gjør når du er på farten.

Utover at sjefen kan følge med i sakene, kan montøren ute i feltet også arbeidet mer effektivt. Takket være Minubas app blir medarbeiderne selvkjørende, og kan fokusere på hva som er viktig - et godt stykke håndverk!

Tilgang på farten gir selvdrivende montører og mer forretning

Vi gjør det enkelt for medarbeiderne å registrere tid, materialer, notater og ordrer med få klikk på deres mobiltelefon! Alt blir synlig for sjefen med det samme, så du er alltid fullt oppdatert på arbeidet. Hver gang du som sjef lager en endring, eller oppretter en ordre, vil informasjonen gå direkte videre til dine montører ute i feltet.

Med tilgang på farten blir dine montører selvdrevne - slik at forretningen din kan vokse. Takket være effektiv ordrehåndtering med Minuba og tilgang til sakene underveis, kan du håndtere flere medarbeidere og flere ordrer på samme tid. Så kommer du raskt fra virksomhet til forretning.

Mobil adgang med Minuba

Klikk for større bildet

Mobil på ferie

Full tilgang på farten med Minuba - også i ferien

Vi vil gjøre det enkelt for deg som sjef å kunne følge med i sakene, også når du er på ferie. Med Minubas app kan du til enhver tid:

  • Få oversikt over nye, løpende og fullførte ordrer
  • Se medarbeidernes timeregistreringer for utført arbeidet
  • Se arbeidsseddlene og følg med i arbeidet
  • Opprette nye ordrer og knytte en medarbeider på arbeidsseddelen
  • Se dokumentasjon og notater på hver enkel arbeidsseddel