Få oversikt, bruk ressursene mer effektivt og spar tid med Fleet Complete og Minuba

Flåtestyring fra Fleet Complete og ordrehåndtering fra Minuba gir deg bedre oversikt og en enklere hverdag. Det er ikke tilfeldig at Minuba og Fleet Complete har mange felles kunder. Kombinasjonen av disse to systemene gir deg full oversikt over ditt utstyr, dine ansattes kjøring og timeforbruk. De forenkler det administrative arbeidet og legger et grunnlag for store besparelser. I tillegg snakker de to systemene sammen! Det vil altså gjøre hverdagen din mye enklere.

Du lurer kanskje på hva du skal med flåtestyring?

Flåtestyring er en viktig del av driften for virksomheter i alle mulige bransjer. Uansett hvilken bransje du befinner deg i og hvor mange kjøretøy du disponerer, har Fleet Complete det rette flåtestyringssystemet for deg. Fleet Complete er en avansert og komplett løsning som gir deg lokasjonsdata og de verktøyene du trenger for å i størst mulig grad optimalisere flåtestyringen. Når Fleet Complete integreres med Minuba, overføres dataene direkte til Minuba. Smartere enn dette blir det ikke!

Med de to systemene får du altså en fullstendig oversikt over kjøring, oppgaver og kostnader, som igjen vil gi deg god kontroll over bunnlinjen.

Ta kontakt med Fleet Complete dersom du ønsker et tilbud eller vil vite mer om deres GPS-løsninger!


Flåtestyring med Fleet Complete

Med en GPS-basert flåtestyringsløsning får du raskt en oversikt over kjøretøyenes posisjoner og kjøreruter. Kjøretid og drivstofforbruk reduseres, antall kjøretøy og bruk av dem kan optimaliseres osv.

  • Se den nøyaktige posisjonen til alle firmabilene på et live-kart og hvor de har vært tidligere
  • Få innsikt i kjøreatferd og forebygg ulykker
  • Spar tid og drivstoff
  • Få oversikt over bilparkens kostnader
  • Få påminnelser om når biler må på service, vedlikeholdes osv.
  • Spor alle turer og få en nøyaktig kjørebok som oppdateres automatisk
  • Lever korrekt dokumentasjon på tid brukt hos kunden
  • Integrer Fleet Complete med Minuba og se kjørte turer direkte i systemet


Spar tid med Fleet Complete og Minuba

 

"Minuba forenkler hverdagen og gjør den mer håndterbar for alle sammen. Resultatet er glade og engasjerte ansatte. Med Minuba vet kundene at dokumentasjonen min er i orden og at de får utført en god jobb til avtalt pris og tid. Dette gir både trygghet og god kundeservice, som jeg er glad for å kunne tilby kundene mine. De ansatte viser medansvar og føler seg trygge i måten vi jobber sammen på. Minuba forenkler hverdagen og gjør den mer håndterbar for alle sammen. Det gir glade og engasjerte ansatte, men også tilfredse kunder som føler at de alltid kan følge med på det som skjer!"

- Morten Offenbach, IC Isolering ApS


Hvordan fungerer det?

Med Fleet Complete får du oversikt over firmaets biler gjennom GPS-basert flåtestyring. Dette reduserer tiden som brukes på ruteplanlegging og fordeling av oppgaver til ansatte på farten. Flere fornøyde kunder og lavere driftskostnader kommer med på kjøpet!

Når Fleet Complete integreres med Minuba, blir det svært enkelt å overføre kjøredata direkte. Alt du trenger å gjøre er å montere en GPS-basert sporingsenhet i bilen og sette opp integrasjonen mellom Minuba og Fleet Complete. Når integrasjonen er aktiv og du har opprettet forbindelse til GPS-enheten fra din brukerprofil i Minuba, vil du under «min tid» i Minuba kunne se hvilke kjøreturer dine ansatte har hatt i den valgte tidsperioden.

Du har nå muligheten til å følge kjøringen til dine ansatte – i Minuba.

Så snart integrasjonen er aktiv, gir de to systemene deg faktuell input som kan benyttes til å ta informerte beslutninger, administrere virksomheten og optimalisere driftskostnadene.


Hold orden på dokumentasjonen

Ord som åpenhet og pålitelighet er spesielt viktige når du driver en virksomhet i et marked med hard konkurranse. Kunder velger ofte virksomheter som er kjent for å tilby god kundeservice og der de vet at de er i trygge hender.

Med Fleet Complete og Minuba kan du være trygg på at du har dokumentasjonen i orden!

Du får en nøyaktig oversikt over tidsforbruket og kan når som helst presentere dette for kunden. Du vil yte bedre kundeservice og drive virksomheten på en mer pålitelig og åpen måte, der all dokumentasjon er samlet på ett sted.