Nye oppdateringer til tilbud

I Minuba jobber vi kontinuerlig for å forbedre funksjonaliteten til programmet. Den andre torsdagen i måneden, hver måned bortsett fra januar og august, er det en ny release hvor nye funksjoner og forbedringer blir lansert. I september-oppdateringen kom en rekke generelle oppdateringer til tilbud. Les med her og få full oversikt over dem.

Opprett tilbud rett i appen

Nå kan du raskt og enkelt opprette et tilbud via appen. Det kan være nyttig for eksempel når du hurtig vil gi en kunde et tilbud - mens du er ute hos kunden. Så lenge du er innlogget i appen kan du nå enkelt gjøre det.

Innsett dokumentkoder

Formålet med dokumentkodene er å enkelt kunne utforme PDF-dokument så informasjonen du vil ha med kommer i rekkefølgen du vil. Dokumentkoder gjør det mulig å gjenbruke dokumentmaler, uansett om det er maler for tilbud eller ordrer. Dette gjør det enkelt å innhente relevant informasjon til for eksempel tilbudsmalene dine.

I september har vi tilføyd en rekke nye dokumentkoder som du lett kan legge til malene dine. Utover det har vi også gjort det mulig å innsette dokumentkodene direkte i tilbudsteksten. Trykk på knappen nedenfor og les hvordan du kan gjøre det.

Registrer tid på godkjente tilbud og ordreutkast

Noen ganger kan det være relevant å registrere tid på et godkjent tilbud eller ikke-godkjent ordreutkast, for eksempel i forbindelse med inspeksjoner. For å benytte deg av denne funksjonen må du først aktivere den i virksomhetsinnstillingene. Les hvordan her.