Fakturering på appen

Du kan enkelt og greit fakturere i appen mens du er ute og jobber, så du kan få pengene inn på konto enda raskere. Du kan fakturere fra appen når ordren har status «I gang», og hvis du har riktig brukertype.

Hvordan sende faktura fra appen?

Når du er ferdig med oppgaven hos kunden og er klar til å fakturere, kan du velge å gjøre det direkte fra appen.

Funksjonen heter «Avslutt og fakturer». Muligheten vises når arbeidsseddelen har status «I gang».

Du får nå muligheten til å rette i fakturaen og se fakturautkastet i PDF-format.

For å se fakturalinjene dine, trykk på «Vis fakturalinjer».

Trykk på en linje for å rette i detaljene.

Når du har gjort endringene dine, kan du godkjenne fakturaen.

”Avslutt og fakturer” gjør følgende:

• Avslutter arbeidsseddelen
  • Oppretter og godkjenner en sluttfaktura
  • Sender fakturaen til kunden via e-post (krever at dere har en fakturamal i forveien)
  • Viser fakturaen på mobilen

Husk å forsikre at materialene er registrert til riktig pris.