Gi kundene dine mulighet til å godkjenne tilbud online med Minuba så du får beskjed med det samme

I denne artikkelen vil vi gjennomgå hvordan man kan gi en kunde mulighet til å akseptere et tilbud gjennom Minuba. Det gjøres enkelt for kunden, da han med et enkelt tasteklikk kan trykke på en knapp og akseptere tilbudet. Knappen lager du ved å sette en kode inn i en e-postmal. Dokumentkoden gjør det enkelt for kunden å akseptere tilbud, og gjør det lettere for deg å holde styr på hvilke tilbud som er aksepterte. Du vil få beskjed på e-post med det samme kunden har akseptert tilbudet. Ved å sende tilbud til kunden kan du vise kunden en beregning på oppgavens kostnader, hvilke materialer som skal brukes, og evenuell annen relevant informasjon, alt i en PDF-fil.

Godkjennelse av tilbud

Når man godkjenner et tilbud kan man sende en e-post utformet etter en mal til kunden ved å velge «Godkjenn og send på e-post». Når du godkjenner tilbudet blir det til et tibudsutkast. Når du redigerer malen kan du sette inn forskjellige dokumentkoder som vil omformes etter at du har sendt e-posten. Den spesifikke dokumentkoden: {{order.link}} er for sette inn en knapp i e-poster eller PDF-filer. Denne knappen vil ta kunden med til en side i Minuba med en ‘Aksepter tilbud’-knapp. Her kan kunden akspetere tilbudet, og også se tilbudsdokumentet i PDF-format ved å trykke på en «Se tilbudsdokument»-knapp.

Her er et eksempel på hvordan siden kan se ut:

Accept af tilbud

Når kunden har akseptert tilbudet, vil det bli sendt en e-post til den e-postadressen du er registrert med i Minuba.

Du har nå lært hvordan du kan gjøre det enklere for kunden å akseptere tilbud. God fornøyelse!