Hvordan gjøre endringer i en arbeidsseddel

Det er enkelt og greit å gjøre endringer i arbeidsseddelen, både når du jobber fra PCen eller fra nettbrett/mobil. I denne artikkelen vil vi gå gjennom det mest grunnleggende for både app og webapplikasjon.

Hvordan foreta endringer fra PC

Åpne arbeidsseddelen du vil redigere. Til høyre på siden vil du se en bar med overskrift Snarveier.

Du kan selvfølgelig også scrolle nedover siden. Når du er i seksjonen du vil redigere i, hold musen på siden av overskriften for å få frem Rediger-knappen.

Trykk på knappen, og du kan så redigere det du vil.

Hvordan foreta endringer i appen

Hvis det er i appen du vil redigere, går du inn på arbeidsseddelen det gjelder. I den første skjermen kan du redigere både kunde og beskrivelse ved å trykke på blyant-ikonet.

Trykk på de tre vannrette stripene i høyre hjørnet for å få fram menyen for handlinger.

Trykk så på overskriften for det området du vil redigere i. I eksemplet under vises siden for materialer.

For å redigere, trykker du på bare på materialet, og du vil komme til siden vist under. Her kan du så redigere antall, pris, og rabatt.

Vi har nå gått gjennom hvordan man enkelt kan redigere i arbeidsseddelen i Minuba. God fornøyelse!