Hvordan opprette ekstraarbeid i appen

Det er enkelt og greit å registrere ekstraarbeid på en arbeidsseddel i appen. I denne artikkelen går vi gjennom hvordan man oppretter et ekstraarbeid og registrerer materialer på den.

Opprette ekstraarbeid

Når du er i arbeidsseddelen du vil registrere ekstraarbeid på, trykk på det lille pluss-tegnet nederst i høyre hjørne.

En meny med forskjellige valgmuligheter vil vises. Velg «Ekstraarbeid».

Du blir så bedt om å skrive inn navn på ekstraarbeidet og legge inn en beskrivelse. Trykk «Lagre» for å opprette ekstraarbeidet.

Slik ser seddelen for ekstraarbeidet ut:

Registrere materialer

For å registrere materialer på ekstraarbeidet, gå til arbeidsseddelen igjen. Trykk på det lille plusstegnet nederst i høyre hjørne, og velg «Materialer».

Du blir så bedt om å velge hvor du vil registrere materialene. Ekstraarbeidet kan kjennes igjen med at det har ordrenummeret og en bindestrek med et tall bak. F. eks: ordrenummer 6, ekstraarbeid 2 = 6-2.

Du kommer nå til materialeregistrerings-siden. Hvis du kjenner materialenummer kan du skrive det inne her. Hvis varen har en strekkode kan du bruke strekkode-scanneren til å registrere materialet. Du kan også søke på materialer ved å trykke på Søk-knappen.

Man kan søke på tall eller tekst. Søkeresultatet vil vises i en liste hvor du kan trykke på det ønskede materialet for å registrere det.

Når du har valgt materialet kan du velge antall og evt. redigere pris og rabatt.

Så enkelt er det å registrere ekstraarbeid i Minuba App!