Hvordan opprette en kreditnota

Du kan lage en kreditnota for å utlikne en faktura i webapplikasjonen. Har du integrert Minuba med et regnskapssystem, vil alle faktura-relaterte endringer reflekteres i regnskapssystemet også.

Gå til fakturaen du vil utlikne. Trykk på fanebladet som heter «Faktura». Velg «Krediter faktura» fra menyen.

Du vil bli bedt om å bekrefte handlingen.

Når du har trykket OK, blir du tatt med til et kreditnota-utkast.

Når du har gått gjennom utkastet og sjekket alt er som det skal være, trykker du «Godkjenn».

Du vil få nedenstående boks fram. Her kan du velge om du vil kun godkjenne, eller godkjenne og få sende den på e-post til kunden.

Så enkelt er det å kreditere en faktura i Minuba!