Hvordan planlegger jeg tid på appen?

Denne artikkelen tar for seg hvordan du kan registrere tid i appen. Vær oppmerksom på at dette krever at du har de riktige rollene tildelt, les mer her.

I appen når du har registrert timer på en arbeidsseddel, ser skjermen slik ut:

For å gjøre det om til planlegging av tid, simpelthen klikk på knappen som er sirklet rundt i bildet. Når knappen viser «Ja» kan du trykke «Lagre» for å planlegge tiden din.