Hvordan redigere en adresse i en arbeidsseddel fra appen

Denne artikkelen viser hvordan man retter i en adresse på en ordre i appen.

Sånn gjør du

Åpne arbeidsseddelen i appen. Trykk på blyantikonet ved siden av kundens navn.

ret adresse på app

Velg om det er kontakt-, fakturerings,- eller installasjonsadressen du vil rette i.

ret adresser

Registrer ny adresse

Velg hvilken type adresse den nye adressen skal være. Velg «Opprett ny» fra lista.

ret en adresse

Når du er ferdig med å skrive inn den nye adressen trykker du på «Lagre». Nå er alt klart!