Hvordan slette materialelinjer i materialeregistreringen

I denne artikkelen vil vi gå gjennom hvordan man sletter materialelinjer fra Materialeregistreringen i en arbeidsseddel.

I arbeidsseddelen/ekstraarbeidet du vil slette linjer i, gå til Materialeregistreringen. Hvis du vil slette mer enn en linje, hold nede Ctrl-knappen og trykk på linjene du vil slette.

Deretter trykker du på ikonet med de tre vannrette linjene. Velg «Slett materialer» fra menyen.

Du vil bli bedt om å velge om du vil slette alle linjer, eller kun de(n) markerte.

Når du har trykket OK, vil linjene være slettet. Så enkelt kan det gjøres!