Hvordan ta ut en kontooversikt på en kunde

I denne artikkelen gjennomgår vi hvordan du kan ta ut en kontooversikt på en kunde.

En kontooversikt i Minuba er en oversikt over kundens inn- og utbetalinger på dens konto. Kontooversikten gjør at du enkelt får oversikt over aktiviteter tilknyttet dine kunder, og gjøre debet- og kreditposter mer overskuelige. Kontooversikten kan også være nyttig i forbindelse med årsregnskap.

Du kan generere et kontoutskrift i Minuba ved å gjøre følgende:

1. Klikk på Tannhjulet
  2. Velg Kunder
  3. Klikk på den relevante kunde.
  4. Scroll ned til Kontoutskrift, eller klikk på Kontoutskrift under Snarveier til høyre på siden.

Du kan også eksportere til Excel ved å klikke på Eksporter kontoutskrift-knappen. Et nytt vindue åpnes hvor du kan angi perioden.

Vi har nå gjennomgått hvordan du kan ta ut kontooversikt på en kunde i Minuba. God fornøyelse!