Hvordan utlikne fakturaer

Denne artikkelen vil forklare hvordan man utlikne en eller flere fakturaer direkte fra faktureringsfanen

Utlikne en enkelt faktura

Man kan enkelt utlikne en enkelt faktura ved å trykke på knappen «Utlikning» under «Handlinger»-kolonnen ytterst til venstre på den fakturaen du vil utlikne.

Utlikne flere fakturaer av gangen

For å utlikne flere fakturaer av gangen kan du gjøre følgende:

• Klikk på et vilkårlig sted på fakturalinja. Dette vil markere den i en mørkere farge (mørk grå for ikke-forfalne fakturaer og mørkerød for forfalne)
  • Trykk på «Utlikn fakturaer» i hovedmenyen

Etter at du har trykket på «Utlikn»-knappen vil en dialogboks komme frem hvor du skal velge utlikningsdato, og eventuelt tilføye en kommentar. Merk at hvis du utlikner flere fakturaer av gangen vil utlikningsdato og kommentar tilføyes til alle de valgte fakturaene.