Jeg ønsker meg en ny funksjon i Minuba. Hva gjør jeg?

Vi jobber hele tiden for å utvikle og skape det beste produktet som kan gi størst verdi for kundene våre. Derfor tar vi gjerne imot ønsker om funksjoner. Alle ønsker overveies grundig før de eventuelt implementeres i systemet; det er viktig at tjenestene vi tilbyr skal gi merverdi for alle våre kunder, samtidig som at Minuba skal være enkelt og brukervennlig.

Når du kommer med et ønske er det viktig at vi har en felles forståelse om hva ønsket går ut på. Hvis du har et forslag til en funksjon i Minuba som du mener ville gjøre det bedre, kan du sende følgende til oss på e-post:

  • Hva er formålet med ønsket? Hva vil du gjerne oppnå?
  • Hvordan tenker du at Minuba skal fungere hvis ønske blir oppfylt? Hva arbeider vi med? Vedheft gjerne en tegning eller skjermbilder.

Ønsker vi mottar om nye funksjoner, blir tilføyd til ei ønskelist så lenge det er noe vi vurderer vil gi merverdi for mange. Er ønsket allerede på lista, gir vi deg naturligvis beskjed. Slik gir vi deg som Minuba-kunde direkte innflytelse på hva som skaper størst verdi i din hverdag med Minuba.