Kommunikasjon for serviceavtaler

Denne artikkelen gjennomgår hvordan du kan sette din serviceavtaleoppsetning opp til å sende ut automatiske e-poster til kundene dine, så du alltid kan holde kunden din oppdatert. På den måten kan Minuba hjelpe deg å holde styr på sakene dine, og holde kundene dine oppdaterte.

Sånn gjør du:

For å komme til siden for serviceavtalemodulet, trykk på tannhjulet og velg «Administrasjon».

Under overskriften «Valgfrie moduler» velger du «Serviceavtale-modul».

Når du er inne på innstillingssiden for serviceavtalen, finner du «Kommunikasjon for serviceavtaler» nederst på siden.

Du kan velge om du vil sende SMS eller e-post til kunden. Merk at SMS-tjenesten krever at du har aktivert GatewayAPI-integrasjonen. Velger du e-post vil Minuba sette e-postadressen dere har registrert i «Virksomhetsinnstillinger» som avsender.