Sånn legger du til dokumentasjon

Du kan enkelt tilføye bilder og annen dokumentasjon til arbeidsseddelen din. Det gjør enkelt under dokumentasjonsseksjonen i ordre- og tilbudskladder, eller i arbeidsseddelen. I denne artikkelen går vi gjennom hvordan.

Sånn legger du til dokumentasjon

I en ordre/tilbud/arbeidsseddel trykker du på «Dokumentasjon» i snarveimenyen.

Du vil få dette vinduet:

Her kan du enten velge å legge ved en fil med det samme, eller trykke på knappen «Avansert». Hvis du velger avansert, kan du tilføye en beskrivelse til dokumentasjonen samt legge det til i en mappe.

Sånn bruker du dokumentasjonsseksjonen

Dokumentene du laster opp havner under overskriften «Dokumentasjon». Her kan du redigere navn og beskrivelse, legge bildet til i mappe, eller slette bildet.

Redigering av informasjon

For å redigere dokumentasjonen, trykk på blyant-ikonet. Det er kun mulig å redigere i ett vedlegg av gangen.

Laste ned filer

Du kan sette hake ved dokumenter du har lastet opp. Du kan velge flere dokumenter av gangen. Når du har valgt ett eller flere dokumenter, kan du laste de ned eller flytte de til en annen mappe.

Hvis du vil flytte dokumentasjonen til en annen mappe, får du opp nedenstående vindu hvor du kan velge enten en eksisterende mappe eller lage en ny.

Vi har nå gått gjennom hvordan du legger til og redigerer dokumentasjon.

Hvis du hadde nytte av denne artikkelen, kan kanskje disse artiklene også være til hjelp:

> Send et tilbud med tilhørende bilder/dokumentasjon

> Legge dokumentasjon til en arbeidsseddel i appen