Send et tilbud med tilhørende bilder/dokumentasjon

I denne artikkelen går vi gjennom hvordan man legger til dokumentasjon når du sender et tilbud på e-post til en kunde.

Opprett et tilbud og vedheft dokumentasjon

Opprett et tilbud, fyll ut alt du skal og lagre det.

Når du har gjort det, kommer overskriften «Dokumentasjon» fram under snarvei-menyen.

Nå er det mulig å laste opp den dokumentasjon du vil ha med. Trykk på overskriften. Nedenstående boks vil komme fram.

Når du har lasta det opp, trykker du på «Legg ved fil».

Under Handlinger kan du lagre tilbudet. Du kan når som helst se hvordan tilbudet ser ut ved å trykke på printer-ikonet.

Sende tilbud

Når du er fornøyd med tilbudet og er klar til å sende det til kunden, trykker du på «Godkjenn tilbud».

Deretter velger du radioknappen «Godkjenn og send via e-post», og så trykker du på «Dokumentasjon».

Fliken «Dokumentasjon» kommer bare fram hvis du har lagt dokumentasjon til som vedlegg i tilbudet.

Når du har markert de filene du vil sende til kunden, kommer du tilbake til siden med generell kontaktinformasjon.

Når alt er ferdig og du er fornøyd med resultatet, trykker du bare på OK – så er tilbudet sendt!