Tilbud/Ordrer

Man kan justere innstillingene for tilbud og ordrer. Du kan blant annet velge om tilbud og ordrer skal vises i to separate lister under fanen «Oversikt», og om avviste tilbud og ordrer skal skjules fra «Oversikt». Det er også her du angir hva som er inkludert i tilbud- eller ordrebekreftelse, PDF-dokumenter og om du vil vise en bestemt type materialenummer.

Vær oppmerksom på at hvis du velger bort ’Vis arbeidets start/avslutning’ vil det ikke være mulig for å slå dette på igjen.

Slik gjør du for å justere innstillinger under Tilbud/Ordrer

1.  Klikk på «Tannhjulet» og velg «Virksomhetsinnstillinger».

2. Nytt vindu åpner seg og her klikker du på «Tilbud/Ordrer» helt til høyre under Snarveier.

3. Du får nå opp «Tilbud/Ordrer».

4. Husk å klikke «Lagre» under «Handlinger» for å lagre din informasjon.

Du kan nå endre dine innstillinger for tilbud og ordrer. Kos deg!