Utsett planlagt tid

Hvordan utsetter jeg planlagt tid i Minuba?

I Minuba har du mulighet for å utsette planlagt tid. Hvis du som montør har en planlagt oppgave som du av en eller annen grunn ikke kan utføre, kan du velge å utsette den. Du kan f.eks utsette til senere på dagen eller en helt annen dag, hvor du har mulighet for å utføre den.

Du kan gjøre det via appen som følger:

Klikk på en planlagt tid. Du får nå vist forskjellige muligheter. Her velger du så «Utsette», og velger ønsket tid.

Du kan eventuelt skrive et notat som påminnelse om hvorfor det var nødvendig å utsette det:

Hvis du bruker web-versjonen av Minuba kan du gjøre det via Min Plan og Min tid:

Klikk på en planlagt tid. Et valg som heter «Rediger aktivitet» vil vises. Simpelthen velg den nye datoen, og trykk OK. Her kan du skrive et notat til orientering vedrørende utsettelsen. Nå har du lært hvordan man utsetter planlagte aktiviteter i Minuba!