Velkommen til Thomas Nordby – Daglig leder i Norge

Thomas Nordby SE Country Manager

Velkommen til Minuba Norges nye daglig leder, Thomas Nordby. Thomas startet i Minuba i mai, og er allerede i full gang med å spre Minuba til norske håndverkere og servicevirksomheter.

Bli bedre kjent med han her.

Thomas Nordby

Hvilken bakgrunn har Thomas?

Thomas har en bachelorgrad i økonomi fra BI i Oslo. I tillegg har han en bred kjennskap til IT-systemer: "I 15 år har jeg hjulpet offentlige og private selskaper gjennom salg av IT-løsninger fra Dell, Trend Micro og Force Point."

I de senere år har Thomas fokusert på sikkerhetsløsninger og GDPR. Thomas har også erfaring i ledelse, inkludert fem år i forsvaret, hvor han var en offiser i tre år. Han sier: "Det har styrket meg som person, selger og leder."

Hva blir din rolle i Minuba?

Thomas startet i mai som daglig leder for Minuba Norge. Han er glad for å ha kommet i gang og forteller: «Det er en stor glede å bli en del av Minuba».

Thomas har fulgt Minubas reise, og han uttrykker: "Jeg tror at både kulturen og teknologien i Minuba er unik på markedet i dag."

Hva ser du frem til å komme i gang med?

"Som daglig leder vil mitt fokus være på at skape gode samarbeidspartnere og hjelpe våres kunder å få en enklere hverdag ved å digitaliserer deres arbeidsprosesser," avslutter han.

 

Velkommen ombord, Thomas!